Sponsoring nodig?

Het wordt voor verenigingen steeds moeilijker om sponsoren te vinden en vooral om sponsoren aan de vereniging te binden. Een onprettig gegeven voor u als bestuurder, maar helaas wel de realiteit.

Zelfs vrijwilligers vragen steeds meer geld, waardoor de druk op cash steeds groter wordt. En in sommige gevallen zelfs activiteiten, trainers, leiders of aanschaf van middelen moet worden geschrapt.

Dat dalende inkomstenpatroon gaan wij nu voor u doorbreken!

DWB IT (Don’t Worry ‘Bout IT)  uit Sittard biedt u een mogelijkheid om een voortdurende stroom van inkomsten te genereren. Hoe? Gewoon door uw leden, bevriende bedrijven en relaties in contact te brengen met het nieuwe IT-service&support concept van DWB, een samenwerking van een aantal IT-ondernemers uit Limburg.

Hoe en wat?

Wij bieden organisaties de mogelijkheid om de volledige IT-ontzorging tegen een zeer laag maandtarief van € 10,00 per maand per gebruiker over te nemen. U als vereniging ontvangt van elke  € 10,00 per maand die door uw vereniging is aangedragen een vaste vergoeding van 20%.

Dat lijkt een lage opbrengst, maar bedenk hoe snel u met uw leden en relaties veel werkplekken kunt aandragen. En 100 werkplekken leveren u een bedrag van € 2.400,– per jaar op.

Werkplekbeheer wordt bij ons uitgevoerd door een pool van IT-professionals, aangevuld met IT-studenten. Zo snijdt het mes aan twee kanten. De dienstverlening kan tegen een zeer laag tarief worden aangeboden, maar tegelijkertijd helpen we studenten aan een gedegen werkervaring zodat ook zij die IT-professionals kunnen worden waar zo’n enorme behoefte aan is. Eindverantwoordelijk naar onze (en dus uw) relaties zijn natuurlijk altijd de professionals. Zo bieden wij ook kleine organisaties toegang tot kennis en ervaring van de grote markt.

Heel eenvoudig, wij komen graag in een half uurtje (tijdens een vergadering, of op een ander moment dat u goed past) toelichten wat u dient te weten. Inderdaad in een half uurtje, het is namelijk een echt ‘recht-toe-recht-aan’ voorstel. Vervolgens kunt u via ons inschrijfformulier organisaties aanmelden en daarbij de naam van uw vereniging vermelden. Zodra de betreffende organisatie start met ons service-concept, starten voor uw vereniging de inkomsten.

Eenvoudiger kan het niet!

Interesse in sponsoring?

Meer weten? Wij sturen u graag een nadere beschrijving van de werkzaamheden die onder ons werkplekbeheer vallen. U zult zien, volledige ‘ontzorging’.

Aanmelden voor sponsoring

Wie zijn we

Een aantal MKB IT-ondernemers hebben zich verenigd in Don’t Worry Bout IT!

Meer over ons

Wat doen we

Wij zijn het verlengstuk van uw organisatie voor alle IT-vragen. Kunnen wij u helpen?

Onze diensten